هدف کشورهای G20 ایجاد یک اجماع سیاستی در مورد داراییهای دیجیتال برای مقررات جهانی بهتر است. گیتا گوپینات، معاون مدیر صندوق بینالمللی پول (IMF) میگوید پس از فروپاشی FTX که اخیراً شاهد آن بودیم، واضح است که ما به استانداردهای مورد توافق بینالمللی در مورد مقررات نیاز داریم. کشورهای G20 درباره مقررات کریپتویی بحث […]
هدف کشورهای G20 ایجاد یک اجماع سیاستی در مورد داراییهای دیجیتال برای مقررات جهانی بهتر است. گیتا گوپینات، معاون مدیر صندوق بینالمللی پول (IMF) میگوید پس از فروپاشی FTX که اخیراً شاهد آن بودیم، واضح است که ما به استانداردهای مورد توافق بینالمللی در مورد مقررات نیاز داریم.
کشورهای G20 درباره مقررات کریپتویی بحث میکنند
معاونان مالی و بانک مرکزی G20 برای اولین بار تحت ریاست هند در ۱۳ تا ۱۵ دسامبر در بنگلور ملاقات کردند.
Ajay Seth، وزیر امور اقتصادی هند، روز چهارشنبه در یک کنفرانس خبری گفت که هدف کشورهای G20 ایجاد یک اجماع سیاستی در مورد داراییهای کریپتویی برای مقررات بهتر جهانی است.
به نقل از رویترز، Seth با اشاره به اینکه پیامدهای داراییهای کریپتویی برای اقتصاد، سیاستهای پولی و بخش بانکی باید برای ایجاد اجماع مورد مطالعه قرار گیرد، گفت:
مقررات باید از دیدگاه سیاست اتخاذ شده ناشی شود. در واقع، یکی از اولویتهایی که روی میز گذاشته شده است، کمک به کشورها برای ایجاد اجماع برای رویکرد سیاستی در مورد داراییهای کریپتویی است.
فروپاشی صرافی کریپتویی FTX منجر به درخواستهایی برای نظارت بهتر بر بازار کریپتو شده است. FTX در ۱۱ نوامبر در ایالات متحده درخواست ورشکستگی کرد و مدیر عامل سابق سم بنکمن فراید (SBF) این هفته دستگیر شد. دولت ایالات متحده و رگولاتورها چندین اتهام کلاهبرداری علیه FTX و Bankman Fried مطرح کرده اند.
اعضای گروه ۲۰ (G20) عبارتند از:
آرژانتین، استرالیا، برزیل، کانادا، چین، فرانسه، آلمان، هند، اندونزی، ایتالیا، ژاپن، کره، مکزیک، روسیه، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی، ترکیه، بریتانیا، ایالات متحده و اتحادیه اروپا. این گروه حدود ۸۵ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را تشکیل میدهد.