قیمت بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال طی چند روز گذشته به شدت در حال کاهش است. آیا حرکت نزولی کنونی ادامه مییابد یا احتمال بازگشت قیمت وجود دارد؟
به گزارش شبکه اطلاعرسانی طلا و ارز به نقل از کریپتونیوز، با کاهش اخیر قیمت بیت کوین (BTC)، نگرانیهای سرمایهگذاران در مورد روند نزولی کلی بازار کریپتو بیش از پیش افزایش یافته است. قیمت پادشاه ارزهای دیجیتال هماکنون وارد کانال ۲۷,۰۰۰ دلار شده است. این مسئله باعث شده عدهای تصور کنند دورهی صعودی کوتاهمدت بازار کریپتو به پایان رسیده و اکنون به دورهی نزولی آن بازگشتهایم.
تحولات اخیر در بازار کریپتو و وضعیت کلان اقتصادی بسیاری از سرمایهگذاران را در مورد آیندهی بیت کوین و امکان بهبود وضعیت آن در روزهای آینده نگران کردهاند.
صرافی بزرگ بایننس یک بار دیگر امکان برداشت بیت کوین را موقتا متوقف کرد. بایننس دلیل این اقدام را ازدحام در شبکه و حجم قابل توجهی از درخواستهای برداشت عنوان کرد. این مسئله نشاندهندهی فشار فروش شدید و تصمیم شتابزدهی معاملهگران برای فروش بیت کوینهای خود است.
بر اساس دادههای وبسایت کوین مارکت کپ، هماکنون در لحظهی نگارش این مطلب – در حوالی ساعت ۱۶:۰۰ روز دوشنبه ۸ می / ۱۸ اردیبهشت – بیت کوین با ۳.۲۵ درصد کاهش نسبت به روز گذشته، با قیمت ۲۷,۹۴۲ دلار معامله میشود. ظرف بیست و چهار ساعت گذشته، قیمت بیت کوین در محدودهی کف ۲۷,۶۹۱ دلار تا سقف ۲۹,۱۱۹ دلار در نوسان بوده است. حجم معاملات بیست و چهار ساعتهی بیت کوین نیز هماکنون با ۶.۹۶ درصد افزایش به رقم ۱۵,۲۵۹,۱۰۹,۱۵۵ دلار رسیده است.
بیت کوین در ساعات اولیهی امروز فشار نزولی کمتری را تحمل میکرد. قیمت پادشاه ارزهای دیجیتال تا ساعاتی پیش تغییر چندانی را نشان نمیداد. حتی به نظر میرسید گاوها (معاملهگرانی که به دنبال افزایش قیمت هستند) تمام تلاششان را به خرج میدهد تا بیت کوین را به سمت مرز ۳۰ هزار دلار هدایت کنند.
با وجود این، فشار نزولی ظرف چند ساعت گذشته قیمت بیت کوین را تا سطح حمایت ۲۸,۵۰۰ دلار کاهش داد. قیمت بیت کوین به مسیر نزولی خود ادامه داده و اکنون به زیر سطح ۲۸,۰۰۰ دلار نیز سقوط کرده است. اندیکاتورهای تکنیکال مانند شاخص قدرت نسبی و مکدی همچنان نشاندهندهی تداوم وضعیت نزولی هستند.
گاوها نتوانستند بیت کوین را به بالای سطح میانگین متحرک نمایی ۵۰ روزه برسانند. این مسئله باعث شده است قیمت بیت کوین به سمت سطح حمایت ۲۸,۰۰۰ دلاری حرکت کرده و در نهایت، به زیر آن سقوط کند.
با وجود آنکه شاخص قدرت نسبی نشاندهندهی وجود وضعیت اشباع فروش در بازار است، شکسته شدن خط روند در سطح ۲۸,۳۵۰ دلار نشان میدهد که حرکت نزولی کنونی احتمالا ادامه خواهد داشت.