گزارش شده است که ژاپن از کشورهای دیگر، از جمله ایالات متحده، خواسته است تا صرافیهای ارزهای دیجیتال را مانند بانکها تنظیم کنند. یکی از مقامات ارشد آژانس خدمات مالی توضیح داد که نابودی اخیر FTX به دلیل فناوری کریپتو نیست، بلکه به دلیل حکمرانی سست، کنترلهای داخلی ضعیف و فقدان مقررات و نظارت است. […]
گزارش شده است که ژاپن از کشورهای دیگر، از جمله ایالات متحده، خواسته است تا صرافیهای ارزهای دیجیتال را مانند بانکها تنظیم کنند. یکی از مقامات ارشد آژانس خدمات مالی توضیح داد که نابودی اخیر FTX به دلیل فناوری کریپتو نیست، بلکه به دلیل حکمرانی سست، کنترلهای داخلی ضعیف و فقدان مقررات و نظارت است.
مقررات ارزهای دیجیتال در سطح بانک
بلومبرگ گزارش داد که آژانس خدمات مالی ژاپن (FSA)، برترین تنظیمکننده مالی این کشور، از رگولاتورهای جهانی خواسته است تا صرافیهای ارزهای دیجیتال را تحت قوانین بانکی قرار دهند.
یاناس، معاون مدیر کل دفتر توسعه استراتژی و مدیریت FSA گفت:
اگر دوست دارید مقررات مؤثری را اجرا کنید، باید همان کار را انجام دهید که نهادهای سنتی را تنظیم و نظارت میکنید.
FSA به دنبال فروپاشی صرافی ارزهای دیجیتال FTX و متعاقب آن اتهامات کلاهبرداری علیه مدیر عامل سابق آن سم بنکمن فراید (SBF) خواستار مقررات قویتر ارزهای دیجیتال شده است. سقوط FTX ضربه شدیدی به صنعت ارزهای دیجیتال وارد کرده است و شکافها و تفاوتهای موجود در مقررات در سراسر جهان را برجسته میکند.
چارچوب نظارتی سختگیرانه ژاپن برای داراییهای دیجیتال، معیاری را برای محافظت از سرمایهگذاران محلی فراهم کرده است، زیرا انتظار میرود که آنها بتوانند ماه آینده وجوه خود را از دو صرافی ارز دیجیتال ژاپنی مرتبط با FTX برداشت کنند.
یاناس در مورد شکست FTX اظهار داشت:
آنچه در مورد جدیدترین رسوایی به وجود آمده است، خود فناوری کریپتو نیست، بلکه مدیریت ضعیف، کنترلهای داخلی ضعیف و فقدان مقررات و نظارت است.