پنجشنبه, ۲۲ شهریور ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-12
تبلیغات
کد خبر: 12001 |
تاریخ انتشار : ۲۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۸ |
522 بازدید
1
ارسال به دوستان

ین ژاپن در اواخر روز پنج‌شنبه تثبیت شد و جفت دلار/ین (USDJPY) نیز با فرضیه‌ی مداخله‌ی احتمالی دولت در بازار ارز به پایین‌ترین سطح یک ماهه رسید.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز به نقل از اینوستینگ، ین ژاپن در اواخر روز پنج‌شنبه تثبیت شد و جفت دلار/ین (USDJPY) در بحبوحه‌ی گمانه‌زنی‌ها پیرامون مداخله‌ی احتمالی دولت در بازار ارز به پایین‌ترین سطح یک ماهه سقوط کرد.
گفتنی است تقویت ین زمانی رخ داد که داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده نه‌ چندان مطلوب، بر میزان انتظارات مبنی بر کاهش نرخ بهره در سپتامبر توسط فدرال رزرو افزود و دلار آمریکا را تحت تأثیر قرار داد.
جفت دلار/ین (USD/JPY) که مقدار ین مورد نیاز برای خرید یک دلار را اندازه‌گیری می‌کند، پس از افت بیش از ۲ درصدی در روز پنج‌شنبه، در اوایل معاملات روز جمعه در حدود ۱۵۹ ثابت شد. این جفت در اوایل این هفته در حدود ۱۶۲ ین یا نزدیک به بالاترین رقم ۳۸ سال اخیر معامله شد.
البته انتظار معامله‌گران رسیدن دلار/ین (USD/JPY) به سطح ۱۶۲ برای مداخله‌ی دولت بود.
افت شدید این جفت باعث گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر این شد که دولت ژاپن در بازارهای ارزی مداخله کرده است. در این بین، ماساتو کاندا، دیپلمات ارشد ارز خارجی، که پیش از این مداخله در ین را رهبری کرده بود، بر وجود سیگنال‌های کمی مبنی بر ورود دولت برای مداخله در این زمان تأکید کرد.
گزارش‌های رسانه‌های محلی حاکی از آن است که بانک ژاپن نرخ ین در برابر یورو را نیز بررسی کرده است، حرکتی که می‌تواند نویدبخش مداخله در بازار ارزی باشد.
بررسی نوسانات ارز ژاپن حاکی از آن است که ین در ماه گذشته به طور قابل توجهی تضعیف شده بود، چرا که مجموعه‌ای از قرائت‌های ضعیف اقتصادی ژاپن، بر این شرط‌بندی‌ها دامن زد که BOJ فرصت کمی برای تشدید سیاست‌های بیشتر در سال جاری خواهد داشت.
BOJ برای اولین بار در ۱۷ سال گذشته در ماه مارس، اقدام به افزایش نرخ بهره، و در نتیجه خروج نرخ‌ها از محدوده‌ی منفی کرد که البته این اقدام، حمایت چندانی از ین به عمل نیاورد.
تورم متوسط ​​و آمارهای ملایم فعالیت‌های تجاری، همراه با بازنگری شدید رو به پایین برای داده‌های تولید ناخالص داخلی سه‌ماهه اول، همگی منجر به تردید در مورد BOJ و ضعف ین شدند.
اما بزرگترین نقطه‌ی فشار بر ین، نرخ بهره بالای ایالات متحده بود که دلار را در سطح خوشبینانه‌ای نگه داشت. با این حال، به نظر می‌رسد که این تصور هم‌اکنون در حال کاهش است، چرا که معامله‌گران به ویژه در پی انتشار داده‌های ملایم تورم شاخص قیمت مصرف‌کننده در روز پنج‌شنبه، افزایش نرخ در ماه سپتامبر را در نظر گرفتند.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط بانک و بیمه | بیما در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید