تاریخ: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۹:۲۲

دومین روز کاهش شاخص دلار

با بروز برخی نگرانی‌ها پیرامون بن‌بست بدهی ایالات متحده و بحران بانکی، دلار امروز با کاهش مواجه شد؛ پوند و ین ژاپن اما افزایش یافتند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز به نقل از رویترز، دلار در روز چهارشنبه، پیش از افزایش مورد انتظار نرخ بهره در ایالات متحده، سقوط کرد.
شاخص دلار که واحد پول آمریکا را در برابر ۶ واحد پول دیگر اندازه‌گیری می‌کند، با ۰.۲۵ درصد کاهش به ۱۰۱.۶۱ رسید و بدین ترتیب دومین روز متوالی کاهش را به ثبت رساند.
با نگاهی به نوسانات این ارز در کنار رویدادهای جاری می‌توان به وضوح دید که ارز ایالات متحده به دلیل آمارهای مأیوس‌کننده‌ی شغلی، بن‌بست بر سر سقف بدهی ایالات متحده و نگرانی‌های ناشی از سقوط بانک‌ها، چشم‌انداز سرمایه‌گذاری را تیره و تار کرد.
داده‌های روز سه‌شنبه حاکی از آن بود که فرصت‌های شغلی ایالات متحده برای سومین ماه متوالی در ماه مارس کاهش یافت و اخراج‌ها نیز به بالاترین میزان در بیش از دو سال گذشته رسید؛ این امر منجر به بروز امیدواری شد که بازار کار ضعیف‌تر بتواند به مبارزه فدرال رزرو با تورم کمک کند.

به طور گسترده انتظار می‌رود که فدرال رزرو در پایان نشست دو روزه در روز چهارشنبه، نرخ بهره را ۲۵ واحد افزایش دهد و تمرکز سرمایه‌گذاران بر مواضعی خواهد بود که سیاست‌گذاران در آینده به آن تکیه خواهند کرد.
در حال حاضر، بازار مشتقات نشان می‌دهد که معامله‌گران معتقدند این آخرین افزایش قبل از تصمیم فدرال رزرو برای کاهش نرخ خواهد بود. بانک مرکزی گفته است که اقداماتش به داده‌های دریافتی بستگی دارد که بیشتر آنها نشان می‌دهند که اقتصاد در حال کندشدن و فشار قیمت‌ها در حال کاهش است، البته این فشار به اندازه‌ای نیست که تغییر ناگهانی در سیاست را تضمین کند.
از سوی دیگر، بازدهی اسناد خزانه‌داری بسیار کوتاه‌مدت در چند هفته‌ی گذشته افزایش یافته است.
مت سیمپسون، استراتژیست سیتی ایندکس می‌گوید: «آنچه معامله‌گران واقعاً می‌خواهند بدانند که آیا سناریوهای کنونی «یک‌بار برای همیشه» است یا اینکه نگرانی‌ها پیرامون سقف بدهی ایالات متحده می‌تواند حداقل شاهد توقف فدرال رزرو در ماه ژوئن باشد.»
بعداً در روز چهارشنبه، داده‌هایی که در کانون توجه بازار قرار می‌گیرند، حقوق و دستمزد بخش خصوصی خواهد بود که البته می‌تواند نمایانگر چیزی باشد که از گزارش اشتغال روز جمعه انتظار می‌رود که از قرار معلوم باید بیان کند که اقتصاد ایالات متحده در ماه آوریل ۱۷۹۰۰۰ شغل ایجاد کرده است.
یورو آخرین بار و پیش از نشست سیاستگذاری منظم روز پنج‌شنبه توسط بانک مرکزی اروپا، با ۰.۳ درصد افزایش به ۱.۱۰۳۲ دلار رسید.
بازارهای پولی تقریباً ۸۵ درصد احتمال افزایش ۲۵ واحد در ثانیه و احتمال ۱۵ درصد افزایش ۵۰ واحدی را برای بانک مرکزی اروپا در نظر دارند. 
در جاهای دیگر، پس از افزایش شگفت‌انگیز نرخ توسط بانک مرکزی استرالیا، دلار استرالیا ۰.۱ درصد کاهش یافت و بدین ترتیب بخشی از افزایش ۰.۵ درصدی روز گذشته را تعدیل کرد.
پوند(استرلینگ) نیز با ۰.۳ درصد افزایش به ۱.۲۵۰۹ دلار رسید و در برابر یورو در ۸۸.۲۰ پنس ثابت ماند.
ین ژاپن ۰.۵ درصد افزایش یافت و به ۱۳۵.۸۳ در هر دلار رسید، و بخشی از زیان خود را از هفته‌ی گذشته که در پی تداوم سیاست پولی سست بانک مرکزی ژاپن متحمل شده بود، جبران کرد.

برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید