تاریخ: ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۶

قوانین کریپتویی بانک‌ها توسط کمیته بازل

کمیته بازل، سازمانی که مسئول تنظیم استانداردهای بانکی جهانی است، قوانین جدید خود را در مورد بانک‌ها و قرار گرفتن در معرض ارزهای دیجیتال نهایی کرده است. این سند دو کلاس مختلف دارایی‌های کریپتو را ایجاد می‌کند، از جمله دارایی‌های واقعی و استیبل کوین‌های کریپتویی در یکی و سایر ارزهای دیجیتال در دیگری و تبعیض […]

کمیته بازل، سازمانی که مسئول تنظیم استانداردهای بانکی جهانی است، قوانین جدید خود را در مورد بانک‌ها و قرار گرفتن در معرض ارزهای دیجیتال نهایی کرده است. این سند دو کلاس مختلف دارایی‌های کریپتو را ایجاد می‌کند، از جمله دارایی‌های واقعی و استیبل کوین‌های کریپتویی در یکی و سایر ارزهای دیجیتال در دیگری و تبعیض در وثیقه و مقداری که بانک‌ها ممکن است برای هر یک نگه دارند، وجود دارد.
 
کمیته بازل قوانین نهایی را برای کریپتو تعریف می‌کند
با ورود بانک‌ها به حوزه خدمات ارزهای دیجیتال، سازمان‌های استاندارد اکنون راه‌هایی را تعریف می‌کنند که در آن موسسات مالی سنتی می‌توانند کریپتو را نگه دارند. کمیته بازل که سازمان تنظیم استاندارد برای بانک‌ها در سطح جهانی است، قوانینی را نهایی کرده است که الزاماتی را برای بانک‌ها برای مجاز به قرار گرفتن در معرض ارزهای دیجیتال تعریف می‌کند و دارایی‌ها را به دو گروه مختلف تقسیم می‌کند.
 

گروه اول شامل استیبل کوین ها و دارایی‌های توکن شده است، در حالی که گروه دوم شامل سایر ارزهای دیجیتال است.

 

از جمله دستورالعمل‌های جدیدی که در ۱۶ دسامبر توسط این موسسه اعلام شد، ایجاد حداکثر میزان ارز دیجیتالی است که بانک‌ها می‌توانند داشته باشند. توصیه می‌شود که این ۱٪ از سرمایه ردیف ۱ آنها باشد که شامل دارایی‌های اصلی چنین موسساتی مانند ذخایر و سهام است. با این حال، کمیته بازل ۲٪ را به عنوان حداکثر مقدار کریپتویی که بانک‌ها می‌توانند نگه دارند تعیین می‌کند.

 

استیبل کوین‌هایی که جزء گروه اول هستند باید قوانین سخت‌گیرانه‌ای را رعایت کنند تا به عنوان وثیقه در نظر گرفته شوند.

برچسب های :

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید