به دنبال انتشار دادههای شاخص هزینه مصرف شخصی که از تورم حاشیهای خبر داد، دلار آمریکا در روز جمعه با افزایش همراه بود.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی طلا و ارز به نقل از «افایکس استریت» روز جمعه در پی انتشار شاخص هزینههای مصرف شخصی (PCE) در ماه جولای که نشان داد تورم همچنان در حاشیه باقی مانده است، دلار آمریکا که با شاخص دلار آمریکا (DXY) اندازهگیری میشود، افزایش یافت.
با کاهش تورم و ثابتماندن فعالیتهای اقتصادی، چشمانداز کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو توجیه میشود، که البته رئیس آن قبلاً اعلام کرده که در ماه سپتامبر با کاهش همراه خواهد بود. با این حال، آمار PCE ممکن است آنچنان گویا نباشد که بانک مرکزی را متقاعد کند تا آغاز کاهش ۵۰ امتیازی خود را در دستور کار قرار دهد.
محرکهای روزانهی بازار: شاخص دلار (DXY) پس از ارقام PCE جایگاه خود را به دست میآورد
شاخص قیمت مخارج مصرف شخصی (PCE)، شاخص تورم ترجیحی فدرال رزرو در ژوئیه بدون تغییر در سطح ۲.۵% سالانه باقی ماند که کمتر از انتظار ۲.۶% بازار بود.
شاخص قیمت اصلی PCE، بدون احتساب قیمتهای بیثبات مواد غذایی و انرژی، با افزایش ۲.۶% ماه ژوئن، کمتر از پیشبینی ۲.۷% بازار بود.
گرچه دادهها نشان میدهد که تورم در حال کاهش است، اما سرعت چرخهی کاهش آن توسط دادههای ورودی بازار کار تعیین میشود.
ابزار نظارت بر نرخ گروه CME هماکنون تقریباً ۳۰ درصد احتمال کاهش ۵۰ امتیازی نرخ را در سپتامبر نشان میدهد که تنها اندکی کمتر شده است.
چشمانداز تکنیکال: حرکت صعودی افزایش مییابد، هماکنون هدف بر روی ۱۰۲.۰۰ است
تجزیه و تحلیل تکنیکال نشاندهندهی بهبود بالقوه برای شاخص دلار (DXY) است. شاخص قدرت نسبی (RSI) روند صعودی دارد، در حالی که میانگین متحرک همگرایی واگرایی مکدی (MACD) میلههای قرمز پایینتری را ثبت میکند. اگر شاخص دلار (DXY) بالاتر از سطح ۱۰۱.۰۰ باقی بماند، میتواند یک رالی به سمت میانگین متحرک ساده ۲۰ روزه (۲۰-SMA) در ۱۰۲.۰۰ ایجاد کند. همانطور که گفته شد، چشمانداز کلی منفی است، اما بهبود SMA ذکر شده ممکن است جدول را تغییر دهد.
سطوح حمایت کلیدی در ۱۰۰.۵۰، ۱۰۰.۳۰ و ۱۰۰.۰۰ قرار دارند، در حالی که سطوح مقاومت در ۱۰۱.۷۰، ۱۰۱.۸۰ و ۱۰۲.۰۰ است.