پنجشنبه, ۲۲ شهریور ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-12
تبلیغات
کد خبر: 15056 |
تاریخ انتشار : ۱۳ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷ |
573 بازدید
1
ارسال به دوستان

در بحبوحه‌ی عقبگرد رشد اقتصادی در چین و بروز نگرانی‌ها در مورد تقاضا، بهای نفت برنت در روز سه‌شنبه کاهش یافت.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز به نقل از «اینوستینگ» قیمت نفت برنت روز سه‌شنبه کاهش یافت؛ در همین راستا، بهای معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت که روز دوشنبه به دلیل تعطیلات روز کارگر ایالات متحده تسویه نشد، با ۲۹ سنت یا ۰.۴ درصد افزایش، به ۷۳.۸۴ دلار در هر بشکه رسید و بهای معاملات آتی نفت برنت با ۳۷ سنت یا ۰.۵ درصد کاهش به ۷۷.۱۵ دلار در هر بشکه رسید.
گفتنی است کاهش بهای شاخص‌های نفتی به دلیل عقبگرد رشد اقتصادی در چین، به عنوان بزرگترین واردکننده‌ی نفت خام جهان و تشدید نگرانی‌ها در مورد تقاضا رخ داد. در این بین، نگرانی‌های تقاضا تأثیر توقف تولید و صادرات از لیبی را تحت‌الشعاع قرار داد.
وارن پترسون از ING ضمن اشاره به تحت فشاربودن نفت با توجه به نگرانی‌های طولانی‌مدت تقاضای چین، خاطرنشان کرد که داده‌های ضعیف‌تر از حد انتظار PMI در پایان هفته قادر نیست از این نگرانی‌ها بکاهد. وی همچنین افزود که بی‌نظمی تقاضا اختلالات عرضه لیبی را جبران می‌کند.
شاخص مدیران خرید چین (PMI) در ماه اوت به پایین‌ترین حد خود در شش ماه گذشته رسید. روز دوشنبه، این کشور گزارش داد که سفارش‌های صادراتی جدید در ماه جولای برای اولین بار در هشت ماه گذشته کاهش یافت و قیمت مسکن جدید نیز در ماه آگوست با ضعیف‌ترین سرعت خود در سال جاری رشد کرد.
شش مهندس از توقف صادرات نفت در بنادر اصلی لیبی در روز دوشنبه و کاهش تولید در سراسر این کشور خبر دادند که همچنان به تداوم بن‌بست بین جناح‌های سیاسی رقیب بر سر کنترل بانک مرکزی و درآمد نفتی اشاره دارد.

گفتنی است شرکت ملی نفت این کشور از ۲ سپتامبر در میدان نفتی ال فیل خود فورس ماژور را اعلام کرد. به علاوه، به گفته‌ی NOC، تولید کل از ۹۵۹ هزار بشکه در روز در ۲۶ اوت به اندکی بیش از ۵۹۱,۰۰۰ بشکه در روز تا ۲۸ اوت کاهش یافت. این شرکت میزان تولید در ۲۰ جولای را حدود ۱.۲۸ میلیون بشکه در روز اعلام کرد.
با این حال، از آنجا که هشت عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و شرکت‌های وابسته موسوم به اوپک پلاس، قرار است تولید خود را در ماه اکتبر ۱۸۰ هزار بشکه در روز افزایش دهند، قرار است مقداری از عرضه به بازار بازگردد. منابع صنعتی بر این باورند که این طرح احتمالاً صرفنظر از نگرانی‌های تقاضا، پیش خواهد رفت.
هلیما کرافت، تحلیلگر RBC Capital در یادداشتی اظهار داشت که برنامه‌ریزان اوپک ممکن است با توجه به کاهش‌های مورد انتظار آینده در نرخ‌های بهره ایالات متحده و توقف تولید لیبی، فضا را برای افزودن میزان بیشتر نفت فراهم ببینند.
به اعتقاد کرافت، قطعی طولانی‌مدت در لیبی حتی با وجود عرضه اضافی به بازار در سه ماهه چهارم، می‌تواند قیمت نفت برنت را در حدود ۸۵ دلار در هر بشکه حمایت کند.
نظرسنجی رویترز در روز دوشنبه حاکی از آن بود که تولید نفت اوپک در ماه گذشته به پایین‌ترین سطح از ژانویه رسیده است.
در کنار این‌ها، تداوم اختلال در جریان عرضه از سوی خاورمیانه نیز حامی بازار بوده است. دو نفتکش در دریای سرخ در نزدیکی یمن روز دوشنبه مورد حمله قرار گرفتند که البته خسارت زیادی ندیدند. حوثی‌های حامی مبارزه حماس علیه اسرائیل در غزه، مسئولیت حمله به کشتی‌ها را بر عهده گرفتند.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط بانک و بیمه | بیما در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید