رایدهندگان آنلاین در سایت The Top Tens نظر خود را در مورد کشورهای مورد علاقه و آنهایی که برایشان محبوب نیستند به اشتراک گذاشتهاند. دلایل عدم محبوبیت کشورها از نقض جدی حقوق بشر گرفته تا رفتار بیادبانه مردم محلی با گردشگران متفاوت است. در ادامه ۲۰ مورد از غیرمحبوبترین کشورها را بررسی میکنیم.
رایدهندگان آنلاین در سایت The Top Tens نظر خود را در مورد کشورهای مورد علاقه و آنهایی که برایشان محبوب نیستند به اشتراک گذاشتهاند. دلایل عدم محبوبیت کشورها از نقض جدی حقوق بشر گرفته تا رفتار بیادبانه مردم محلی با گردشگران متفاوت است. در ادامه ۲۰ مورد از غیرمحبوبترین کشورها را بررسی میکنیم.
۲۰. اندونزی
در سال ۱۹۹۸، ناآرامیهای سیاسی و بحران فزاینده مالی آسیا، باعث ایجاد یک سری اعتراضات در سراسر اندونزی شد. موج ویرانگر خشونت قومی آغاز و بیش از هزار نفر کشته شدند. زنان بسیاری نیز در جریان ناآرامیها مورد تجاوز قرار گرفتند.
تنشهای نژادی حتی با گذشت ۲۰ سال از این رویداد سیاه در تاریخ اندونزی هنوز وجود دارد.
۱۹. ترکیه
در سال ۲۰۱۷، ترکیه به نقض عمده حقوق بشر توسط سازمان ملل متهم شد. این کشور ازجمله غیرمحبوبترین کشورهای جهان است. مسلماً ترکیه در ردهبندی رضایت مردم از دموکراسی در ۲۶ کشور جهان جایی ندارد.
۱۸. آرژانتین
پس از قهرمانی در جام جهانی فوتبال، آرژانتین در میان غیرمحبوبترین کشورها شش پله سقوط کرد.
۱۷. مکزیک
مکزیک کشوری زیبا با تاریخ فرهنگی غنی است، اما با فساد و باندهای مواد مخدر که مناطق وسیعی را به وحشت می اندازند نیز در ارتباط است. سازمان ملل همچنین مکزیک را به عنوان یکی از خشن ترین کشورهای جهان برای زنان معرفی کرده است.
۱۶. سومالی
دزدی دریایی از دیرباز موضوعی است که در سواحل این کشور آفریقایی مطرح شده است.
۱۵. ایتالیا
افراد رایدهنده معتقدند که ایتالیاییها مودب نیستند و از خارجیها استقبال نمیکنند.
۱۴. سوریه
این کشور به دلیل ادامه جنگ داخلی و درگیری از هم پاشیده شده است.
۱۳. فرانسه
ظاهراً فرانسویها به بیادبی و بداخلاقی به ویژه در برخورد با گردشگران به بدنامی شهرهاند.
۱۲. آلمان
آلمان کشور باشکوهی است اما گره خوردن تاریخ آن با نازیها باعث شده که محبوبیت نداشته باشد.
۱۱. هند
سوءتغذیه، کار کودکان، قاچاق انسان، خشونت علیه زنان و دیگر اشکال بردهداری مدرن، همگی از مشکلات این کشور جنوب آسیایی هستند.
۱۰. انگلستان
احساسات ضدبریتانیایی به دلیل گذشته امپریالیستی این کشور در سراسر جهان وجود دارد.
۹. ژاپن
احساسات ضد ژاپنی بیشتر از سوی چینیهاست که به جنگ جهانی دوم و کشتار نانکینگ برمیگردد.
۸. افغانستان
افغانستان هم محل درگیریها و ناآرامیهای مداوم است، به ویژه از زمان تسلط طالبان در سال ۲۰۲۱. حقوق زنان بهطور گسترده توسط طالبان نقض میشود.
۷. عربستان سعودی
حقوق زنان در عربستان سعودی نیز همواره نادیده گرفته شده است.
۶. عراق
بسیاری از کشورها به دلیل تهدیدات تروریسم، آدم ربایی و وضعیت ناامن کشور به شدت از سفر شهروندان خود به عراق جلوگیری میکنند.
۵. پاکستان
پاکستان جایی است که اسامه بن لادن در آن مخفی شده بود و توسط نیروی دریایی آمریکا مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد.
۴. روسیه
ایالات متحده و روسیه در طول سالها روابط پرتنشی داشتهاند. تهاجم پوتین به اوکراین در سال ۲۰۲۲ تنها اوضاع را برای این کشور بدتر کرده است.
۳. چین
پکن محل تظاهرات میدان تیان آن من در سال ۱۹۸۹ بوده که در آن ارتش آزادیبخش خلق چین هزاران غیرنظامی را کشت تا از چین کمونیست محافظت کند. شیوع کووید نیز احساسات ضدچینی را در سراسر جهان تقویت کرد.
۲. ایالات متحده
ایالات متحده با سابقه روسای جمهور بحث برانگیز، و تمایل به آغاز جنگ در مناطقی که فیالواقع به آنها تعلق ندارد کشور محبوبی برای بسیاری از افراد جهان نیست.
۱. کره شمالی؛ غیرمحبوبترین کشور جهان
شاید کشوری که شدیدترین نقض حقوق بشر در جهان را دارد کره شمالی باشد. شهروندان کرهای مشمول قوانین وحشیانهای مانند ممنوعیت آزادی بیان و خطر اعزام به اردوگاههای کار در صورت عبور از مرز هستند.
برچسبهاروانشناسی، سیاست