OpenSea هنرمندان کوبایی را از استفاده از پلتفرم خود محروم میکند و مسلماً برخلاف وعده Web3 برای آزادی اقتصادی عمل میکند. طبق قانون تحریمهای ایالات متحده، OpenSea، بزرگترین بازار NFT جهان، حسابهای هنرمندان و کلکسیونرهای کوبایی را از پلتفرم خود حذف میکند. بیانیه اخیر این شرکت، سوءظنهای قبلی مبنی بر تبعیضآمیز بودن پلتفرم آن علیه […]
OpenSea هنرمندان کوبایی را از استفاده از پلتفرم خود محروم میکند و مسلماً برخلاف وعده Web3 برای آزادی اقتصادی عمل میکند. طبق قانون تحریمهای ایالات متحده، OpenSea، بزرگترین بازار NFT جهان، حسابهای هنرمندان و کلکسیونرهای کوبایی را از پلتفرم خود حذف میکند. بیانیه اخیر این شرکت، سوءظنهای قبلی مبنی بر تبعیضآمیز بودن پلتفرم آن علیه کاربران کوبایی را تایید میکند.
تبعیت از تحریمها
سخنگوی OpenSea در ایمیلی که توسط Artnet News دریافت کرد، توضیح داد که این شرکت افراد تحریم شده، افراد در حوزههای قضایی یا خدمات تحریم شده را از استفاده از پلتفرم خود منع میکند. این امر به کشورهایی مانند کوبا و همچنین ونزوئلا، ایران و سوریه گسترش مییابد.
این تاییدیه ضربهای به هنرمندان کوبایی است که از NFTها برای کسب سود در زمانی که طبقه دارایی در سال ۲۰۲۱ رونق گرفت، به ویژه پس از پایان یافتن پول گردشگران در منطقه به دلیل محدودیتهای سفر استفاده کردند. در اوایل سال جاری، NBC News با ارنستو سیسنروس، یک نوازنده کوبایی که تجارت موسیقی خود را با توکن کردن موسیقی و ویدیوهای خود و فروش آنها در ازای پول از طریق اینترنت احیا کرد، مصاحبه کرد.
هنرمند دیگری که از آن بهره برد، عکاس گابریل بیانچینی بود که آثارش در Havana Biennial و نمایشگاه عکس MIA میلان به نمایش درآمده است. هتل NFT او در هاوانا که در تضاد با ساختمانهای رنگارنگ و در حال پوسیدگی پایتخت کوبا است، ظرف چند روز پس از ثبت نام به فروش رسید.