رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر کشور بر لزوم برخورد قانونی با تخلفات در صنعت طلا، بهویژه در زمینه فروش طلای آب شده و شمش تأکید کرد.
به گزارش بیما، سیدحجت شفائی در نشستی با معاون صنایع عمومی وزارت صمت، بر اهمیت جلوگیری از چندصدایی در صنعت طلا و جواهر تأکید نمود و خواستار حضور نمایندگانی از این اتحادیه در کارگروههای کارشناسی تصویب قوانین جدید مربوط به این صنعت شد.
هدف از این حضور، ارائه راهکارهای عملی برای اصلاح آییننامهها و بخشنامهها به منظور حمایت از فعالان و تولیدکنندگان واقعی است.
وی تأکید کرد که باید با تخلفات، به ویژه فروش طلای آب شده و شمش به افرادی غیر از فعالان چرخه تولید و عرضه، بهطور قانونی برخورد شود.
همچنین، ایشان به مشکلات موجود در زمینه افزایش تولید و صادرات این صنعت اشاره کرده و از معاون صنایع عمومی خواست تا از واحدهای تولیدکننده تحت پوشش این اتحادیه بازدید نماید.
شفائی بر ضرورت بررسی کارشناسانه برای راهاندازی «شهرک طلا» و راهاندازی «میز طلا» با رویکرد عملیاتی تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که در قالب تصمیمات جدید وزارت صمت، شاهد تقویت تولید و افزایش صادرات در این حوزه باشیم.
وی همچنین از معاون صنایع عمومی دعوت کرد که در «شانزدهمین دوره نمایشگاه بینالمللی طلا، نقره، جواهر، سنگهای قیمتی، ساعت و صنایع وابسته» که از ۱۵ تا ۱۹ بهمن ماه در تهران برگزار خواهد شد و نیز مراسم «روز ملی صنعت طلا و جواهر» در ۲۳ اسفند ماه شرکت نماید.
در این نشست همچنین به تدوین طرح ملی و برنامه راهبردی صنعت طلا و جواهر پرداخته شد.
رحیم بهمنی جلیلیان زنگنه، یکی از اعضای هیأت مدیره اتحادیه، مشکلات موجود در این صنعت و راهحلهای ممکن را بهطور تخصصی مطرح کرد.
وی اعلام کرد که تدوین برنامه راهبردی ملی طلا و جواهر میتواند به اشتغال پایدار و ارزش افزوده بالا در این صنعت کمک شایانی نماید.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت تأکید کرد که باید مشکلات موجود رفع شود تا از تولیدکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگهای قیمتی حمایت بهعمل آید.
بهعلاوه، ابراهیم شیخ به تغییر رویکرد در مبارزه با قاچاق کالا برای توسعه و افزایش تولید در این حوزه اشاره کرد.
وی ضمن اعلام این مطلب که در تصمیمگیریها از نظرات متخصصین و تجربیات جهانی بهرهبرداری میشود، به اهمیت ایجاد شهرک صنعتی برای تولید طلا و جواهر پرداخته و ابراز امیدواری کرد که با حمایت کامل از بخش خصوصی، این صنعت به توانمندیهای فرهنگی و هنری ایران نیز پیوند داده شود.
شیخ همچنین از اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر خواست تا در این راستا با وزارت صمت همکاری نمایند.