شنبه, ۵ خرداد ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-05-25
تبلیغات
کد خبر: 6553 |
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۵ |
11 بازدید
می پسندم
ارسال به دوستان

به عنوان یک والد، شما احتمالاً لیستی از ممنوعیت های غذایی دارید که می‌دانید نباید قبل از یک سن خاص به فرزند کوچکتان بدهید. بدون شک این لیست شامل غذاهای ریز، گرد یا سفت و… است. اما یک متخصص فوریت های پزشکی سابق هشدار داده است که کره بادام زمینی نیز ارزش افزودن به لیست […]

به عنوان یک والد، شما احتمالاً لیستی از ممنوعیت های غذایی دارید که می‌دانید نباید قبل از یک سن خاص به فرزند کوچکتان بدهید. بدون شک این لیست شامل غذاهای ریز، گرد یا سفت و… است. اما یک متخصص فوریت های پزشکی سابق هشدار داده است که کره بادام زمینی نیز ارزش افزودن به لیست ممنوعیات غذایی کودکان را دارد.

نیکی جرکوتز در صفحه اینستاگرام خود توضیح داد که یک قاشق چسبناک کره بادام زمینی ممکن است سلامت کودک شما را به خطر بیاندازد. خطر اشاره شده مربوط به بافت چسبنده کره بادام زمینی است.

این متخصص فوریت های پزشکی در پست اخیر خود در اینستاگرم توضیح داد: «بافت کره بادام زمینی می‌تواند به‌نوعی مسیر تنفسی را مسدود کند. این امر باعث می‌شود هر نوع اقدامات اولیه برای خارج کردن آن از مسیر تنفسی، دشوار شود.»

با استفاده از یک لوله کوچک به عنوان مسیر تنفسی، نیکی نشان داد که چگونه ضخامت و چسبندگی کره بادام زمینی می تواند مسیر تنفسی کودک را مسدود کند.

اما این هشدار به این معنا نیست که شما باید از دادن کره بادام زمینی به کودکتان خودداری کنید. در واقع، مطالعات نشان داده که دادن غذاهای آجیلی به کودکان از سنین پایین می‌تواند از نقطه نظر پیشگیری از آلرژی مفید باشد.

محققان انگلیسی در سال گذشته گفتند که اگر محصولات کره بادام زمینی از ۴ تا ۶ ماهگی به رژیم غذایی همه کودکان اضافه شود، آلرژی به بادام زمینی تا ۷۷ درصد کاهش می‌یابد.

اما اگر در خانواده شما سابقه آلرژی غذایی یا سایر آلرژی‌ها وجود دارد، باید قبل از دادن آجیل و بادام زمینی به کودک خود با پزشک مشورت کنید.

دستورالعمل‌ها می‌گوید: «آجیل و بادام زمینی کامل نباید به کودکان زیر ۵ سال داده شود، زیرا ممکن است آنها را خفه کند. می‌توانید از حدود ۶ ماهگی به نوزاد خود آجیل و بادام زمینی بدهید، به شرطی که آنها را له کرده، آسیاب کرده یا به صورت کره نرم باشد.»

نیکی نشان داد که چگونه کره بادام زمینی را با افزودن آب برای کودک خود آماده می‌کند.

تو توضیح داد: «کره بادام زمینی را با شیر مادر، شیر خشک یا آب رقیق کنید. سپس می‌توانید آن را با سایر پوره‌ها یا غذاهای نرم دیگر مخلوط کنید یا یک لایه نازک از آن را روی نان تست بمالید.»

نیکی همچنین از روش دیگری برای رقیق کردن کره بادام زمینی که در بخش نظرات پیشنهاد شده بود، استقبال کرد که شامل مخلوط کردن این ماده چسبنده با ماست بود.

یکی از کاربران در نظرات نوشت: «من آن را با ماست مخلوط می‌کردم و به عنوان دیپ برای میوه‌هایی که کودکم دوست داشت، استفاده می‌کردم.»

از چه سنی می توان کره بادام زمینی رقیق نشده به کودکان داد؟

والدینی که به این پست واکنش نشان دادند، سریعاً پرسیدند که از چه سنی خطر خفگی ناشی از خوردن کره بادام زمینی و سایر کره‌های چسبنده آجیلی برای کودکان کاهش می‌یابد.

نیکی پاسخ داد: «سن مشخصی برای توقف خطرات خفگی وجود ندارد. حتی بزرگسالان هم در معرض خفگی با چنین خوارکی هایی قرار گرفته اند، اما خطر زمانی که کودک شما توانایی جویدن و بلعیدن کامل دارد، کاهش می‌یابد.»

نیکی به والدین توصیه کرد: «به طور کلی حدود ۳ تا ۴ سالگی، اما براساس شرایط فردی کودک خود، زمان مناسب را انتخاب کنید.»

یک مادر دیگر گفت: «من برای مدت طولانی به کودک نزدیک به ۲ ساله خود کره بادام زمینی روی نان تست داده ام، آیا نباید این کار را می کردم؟»

پاسخ نیکی در همین راستا بود: «اگر به توانایی جویدن و بلعیدن کودک خود اطمینان دارید و او می تواند به خوبی با آن کنار بیاید، زمانی که احساس می کنید ایمن ترین زمان است، انتخاب شخصی شماست که به کودکتان بدهید. اگر برایشان دشوار است، می توانید همچنان کره بادام زمینی را رقیق کنید تا زمانی که بتوانند بهتر با آن کنار بیایند. خفگی می تواند در هر سنی اتفاق بیفتد، پس فقط باید ریسک آن را تا جای ممکن کم کرد.»

    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط بانک و بیمه | بیما در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید