شنبه, ۶ مرداد ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-07-27
تبلیغات
کد خبر: 6861 |
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۶ |
111 بازدید
می پسندم
ارسال به دوستان

در حالی که شاخص دلار امروز با ۰.۱ درصد کاهش در ۱۰۵.۷۱۰ معامله شد، سایر ارزهای کلیدی در برابر دلار نوساناتی را به نمایش گذاشتند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز به نقل از «اینوستینگ» دلار آمریکا در اوایل معاملات روز دوشنبه‌ی اروپا با کاهش همراه بود، با این حال، با وجود عدم اطمینان در مورد کاهش نرخ بهره‌ی فدرال رزرو و با تشدید تنش‌های خاورمیانه که از میزان ریسک‌پذیری می‌کاهد، همچنان در سطوح بالا مشاهده می‌شود.
شاخص دلار، که ارزش ارز ایالات متحده را در برابر سبدی از شش ارز دیگر دنبال می‌کند، با ۰.۱ درصد کاهش در ۱۰۵.۷۱۰ معامله شد، که نزدیک به بالاترین سطح خود از اوایل نوامبر در هفته گذشته با ۱.۷ درصد رشد بود. 
بررسی نوسانات اخیر نشان می‌دهد که دلار در اوایل روز دوشنبه مقداری سود را شاهد بود، گرچه حمله ایران به اسرائیل در آخر هفته، در بحبوحه‌ی ترس از درگیری منطقه‌ای گسترده‌تر ناشی از جنگ بین اسرائیل و حماس در غزه، منجر به تشدید تقاضای پناهگاه امن شد.
تحلیلگران ING در یادداشتی با اشاره به درگیری‌های فعلی، اظهار داشتند: «به نظر خیلی زود است که نتیجه بگیریم تنش در خاورمیانه به نوعی تعادل دست یافته است.»
گذشته از این، عامل دیگری که در هفته‌ی گذشته به دلار آمریکا سود رساند، انتشار گزارش CPI داغ‌تر از حد انتظار بود که بر این انتظارات افزود که فدرال رزرو باید به منظور جلوگیری از افزایش مجدد تورم، نرخ بهره را برای مدت بیشتری در سطوح فعلی نگه دارد.
سرمایه گذاران در حال حاضر تنها ۵۰ واحد کاهش نرخ بهره در سال ۲۰۲۴ را پیش‌بینی می‌کنند که نسبت به ۱۵۰ واحد پایه قیمت‌گذاری‌شده در ابتدای سال، کاهش شدیدی تلقی می‌شود.
داده‌های خرده‌فروشی برای ماه مارس نیز، با رشد ماهانه ۰.۴ درصدی همراه بود که از رشد ۰.۶ درصدی ماه قبل، رقم کمتری را نشان می‌داد..
برای هفته‌ی پیش رو، داده‌های بیکاری در بریتانیا در روز سه شنبه و آخرین قیمت‌های مصرف کننده در روز بعد در مرکز توجه قرار دارد.
تحلیلگران ING با اشاره به احتمال ۳۱ درصدی فعالان بازار در مورد کاهش نرخ بهره در ژوئن، خاطرنشان کردند که هر گونه غافلگیری نزولی در مورد دستمزدها یا داده‌های خدماتی می‌تواند به شدت به پوند ضربه بزند.
پیرامون جفت‌ارزها چه گذشت؟
در آسیا، دلار/ین (USD/JPY) با ۰.۳% افزایش به ۱۵۳.۸۱ رسید و دقیقأ پایین‌تر از سطح قیمت ۳۴ سال اخیر که در جلسه‌ی قبلی لمس شد، قرار گرفت.

ضعف ین در هفته‌های اخیر معامله‌گران را نسبت به هرگونه مداخله‌ی بالقوه دولت ژاپن در بازارهای ارزی فکری کرد که البته هشدارهای مکرر مقامات دولتی را نیز به همراه داشت.
دلار/یوان (USD/CNY) به ۷.۲۳۸۶ صعود کرد و پس از اینکه بانک خلق چین، نرخ‌های وام میان‌مدت را بدون تغییر نگه داشت، تا حد زیادی در جای خود در نوسان بود.
در اروپا، یورو/دلار (EUR/USD) با ۰.۲ درصد افزایش به ۱.۰۶۵۹ رسید، البته فاصله‌ی چندانی با پایین‌ترین سطح ۵ ماهه ۱.۰۶۲۲ روز جمعه نداشت.
اظهارات تندروانه‌ از سوی تعدادی از مقامات بانک مرکزی اروپا به کاهش نرخ بهره در ژوئن، احتمالاً قبل از آغاز چرخه‌ی کاهش نرخ بهره‌ی فدرال رزرو اشاره دارد.
داده‌ها حاکی از آن است که تورم منطقه یورو در حال حاضر درست بالاتر از هدف میان‌مدت ۲.۰ درصدی بانک مرکزی اروپا قرار دارد، با این حال، روند تغییرات در این بلوک بسیار ضعیف، و به طور قابل توجهی کمتر از سطوحی است که در سراسر حوضچه مشاهده می‌شود. همچنین داده‌های منتشرشده در اوایل روز دوشنبه حکایت از افزایش ۰.۸ درصدی تولید صنعتی منطقه یورو در ماه فوریه داشت، گرچه همچنان کاهش سالانه ۶.۴ درصدی را به تصویر می‌کشید.
پوند پس از ثبت زیان در هفته‌ی گذشته، اندکی بهبود یافت و پوند/دلار (GBP/USD) با ۰.۳% افزایش به ۱.۲۴۸۷ رسید.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط بانک و بیمه | بیما در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید